Kvarovi

Kvar na vodovodnoj mreži

Leave review
Tokom ranih jutarnjih časovana došlo je do kvara na cjevovodu prečnika 300mm što je uslovilo prestanak vodosnabdijavanja dijela naselja Mareza i Tološi. Obavještavamo građane da su raspoložive ekipe na terenu i da ulažu napore da isti bude otklonjen u što kraćem vremenskom roku. Očekujemo da će vodosnabdijevanje biti uspostavljeno do kraja današnjeg dana. Građanima se zahvaljujemo na razumijevanju!
Read More

Radovi na vodovodnoj mreži

Leave review
Zbog izvođenja radova na gradskoj vodovodnoj mreži potrošači iz dijela grada koji se graniči sa Ulicom Vojislavljevića ka naselju Dajbabska gora, uključujući i naselje Zelenika će sjutra 16.03.2021. (utorak) biti bez vode u period od 9 do 12 časova.
Read More

Isključenje zbog kvara

Leave review
Zbog nepredviđenog većeg kvara tokom izvodjenja radova na kolektoru, potrošači iz naselja Dahna i Dajbabe će danas 23.12. (srijeda) biti bez vode do 20h.
Read More

Otklanjanje kvara na vodovodnoj mreži - Momišići

Leave review
Zbog radova na otklanjanju kvara na vodovodnoj mreži, naselje Momišići će biti bez vode do 20 časova.
Read More

Radovi na vodovodnoj mrezi

Leave review
Zbog izvođenja radova na gradskoj vodovodnoj mreži, potrošači iz naselja Gornji i Donji Milješ, Karabuško polje, Kuće Rakića i Tuški Rogami će 03.04.2020.godine (petak) biti bez vode u periodu od 08h do 13h. "Vodovod i kanalizacija", DOO
Read More

Opravka kvara na gradskoj vodovodnoj mreži

Leave review
Zbog opravke kvara na gradskoj vodovodnoj mreži, potrošači iz ulice Arsenije Boljević (DUP 1.maj) će biti bez vode 25.06.2020. godine (četvrtak) u periodu od 09 do 11h.
Read More

Opravka kvara na vodovodnoj mreži

Leave review
Zbog opravke kvara na vodovodnoj mreži, potrošači iz ulica Goce Delčeva, Petra Lubarde, Stefana Mitrova Ljubiše, Crnojevića, Ljuba Nenadovića, X crnogorske brigade, Pivske i Vuka Mićunovića će dana 22.06.2020. godine (ponedeljak) biti bez vode u periodu od 09 do 15 časova.
Read More

Kvar na mreži

Leave review
Usljed kvara na gradskoj vodovodnoj mreži potrošači iz ulice Balšića br.6 će 12.06. biti bez vode u periodu od 9 do 12h. "Vodovod i kanalizacija" DOO
Read More

Otklanjanje kvara na vodovodnoj mreži - Zagorič

Leave review
Zbog radova na otklanjanju kvara na vodovodnoj mreži, potrošači naselja Zagorič će u periodu od 10 do 14 časova biti bez vode, a potrošači iz Maslina i Zlatice će u istom periodu imati smanjen pritisak vode.
Read More