Kvarovi

Otklanjanje kvara na vodovodnoj mreži - Momišići

Leave review
Zbog radova na otklanjanju kvara na vodovodnoj mreži, naselje Momišići će biti bez vode do 20 časova.
Read More

Radovi na vodovodnoj mrezi

Leave review
Zbog izvođenja radova na gradskoj vodovodnoj mreži, potrošači iz naselja Gornji i Donji Milješ, Karabuško polje, Kuće Rakića i Tuški Rogami će 03.04.2020.godine (petak) biti bez vode u periodu od 08h do 13h. "Vodovod i kanalizacija", DOO
Read More

Opravka kvara na gradskoj vodovodnoj mreži

Leave review
Zbog opravke kvara na gradskoj vodovodnoj mreži, potrošači iz ulice Arsenije Boljević (DUP 1.maj) će biti bez vode 25.06.2020. godine (četvrtak) u periodu od 09 do 11h.
Read More

Opravka kvara na vodovodnoj mreži

Leave review
Zbog opravke kvara na vodovodnoj mreži, potrošači iz ulica Goce Delčeva, Petra Lubarde, Stefana Mitrova Ljubiše, Crnojevića, Ljuba Nenadovića, X crnogorske brigade, Pivske i Vuka Mićunovića će dana 22.06.2020. godine (ponedeljak) biti bez vode u periodu od 09 do 15 časova.
Read More

Kvar na mreži

Leave review
Usljed kvara na gradskoj vodovodnoj mreži potrošači iz ulice Balšića br.6 će 12.06. biti bez vode u periodu od 9 do 12h. "Vodovod i kanalizacija" DOO
Read More

Otklanjanje kvara na vodovodnoj mreži - Zagorič

Leave review
Zbog radova na otklanjanju kvara na vodovodnoj mreži, potrošači naselja Zagorič će u periodu od 10 do 14 časova biti bez vode, a potrošači iz Maslina i Zlatice će u istom periodu imati smanjen pritisak vode.
Read More